Cosul este gol

Catalog produse
AvaVent comercializeaza tubulatura de ventilatie circulata tip Spiro inclusiv piese speciale cu garnitura, cot 90, 45, 30, 15 grade, reductie, teu, ramificatie, schimbare de sectiune, racord tip sa, niplu, clapeta de reglaj circulara.

Tubulatura Spiro este o tubulatura din tabla zincata rigida, fiind folosita pentru transportarea aerului in instalatiile de ventilatie mecanica si climatizare din hypermarket-uri, supermarket-uri, mall-uri, etc. Materia prima utilizata este tabla din otel zincat, cu diferite grosimi in functie de  diametru. Atat ea, cat si piesele speciale sunt executate pe utilaje specializate, fara deteriorarea suprafetei zincate la imbinarile faltuite. Interiorul tubulaturii SPIRO permite transportul aerului, avand pierderi mici de presiune, iar faltul de imbinare spiralat ii da un grad ridicat de rezistenta prin rigiditate. 

» Tubulatura tabla » Tubulatura circulara SPIRO

spacer
Website detinut de Ava Trans Activ S.R.L., CIF: RO 33801358, Reg.Com: J40/13253/2014

avavent.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.